به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی آذرباخیش: حجت‌الاسلام قاسم‌خانی در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار با تأکید بر اهمیت اتحاد در جامعه اسلامی گفت: اتحاد مقدس در سطح کلان میان مسلمانان، راه نجات و رمز پیروزی است و اگر در کشور وحدت و اتحاد نباشد، قطعاً به اهداف خود نخواهیم رسید.

وی افزود: هر کسی که بخواهد وحدت جامعه اسلامی را برهم بزند، باید با او مقابله شود و در شرایط کنونی حفظ انسجام و همدلی جامعه اهمیت بیشتری دارد.

امام جمعه خوی با اشاره به شرایط جنگی کشور تصریح کرد: در شرایط فعلی، پرداختن به ضعف‌ها و برجسته کردن آنها کار درستی نیست و این موضوع از مطالبات رهبر انقلاب است.

در ادامه، حجت خباز خدایی، رئیس حوزه قضایی شهرستان خوی با اشاره به نقش رسانه‌ها در شرایط کنونی گفت: خبرنگاران پاسداران جنگ شناختی و آگاهی هستند و باید شناخت و بصیرت را در اولویت فعالیت خود قرار دهند.

وی افزود: روایت صحیح و دقیق، آگاهی‌بخشی و بصیرت‌افزایی خبرنگاران در جریان جنگ، شایسته تقدیر است و رسانه‌ها با روایت درست رویدادها می‌توانند در افزایش آگاهی جامعه نقش مؤثری داشته باشند.

علی علائی، فرماندار شهرستان خوی نیز با اشاره به جایگاه شهرستان در شاخص‌های مختلف گفت: امروز شهرستان خوی در برخی شاخص‌ها با مراکز استان مقایسه می‌شود و رسانه‌ها باید پای کار باشند تا بتوانند از این جایگاه و حق شهرستان صیانت کنند.

وی افزود: رسانه‌ها باید در ارتقای شاخص‌های شهرستان اثرگذار باشند و با مطالبه‌گری، مشکلات را مطرح و مسئولان را برای رفع آنها همراه کنند.

فرماندار خوی با تأکید بر حمایت از مطالبه‌گری قانونی رسانه‌ها تصریح کرد: ادارات حق ندارند از مطالبه‌گری رسانه‌هایی که در چارچوب قانون فعالیت می‌کنند، شکایت کنند.

علائی همچنین با اشاره به شکل‌گیری وحدت در جامعه گفت: امروز یک وحدت مقدس شکل گرفته و مردم آگاه‌تر از گذشته شده‌اند؛ با وجود مشکلاتی که داریم، همه در مقابل دشمن ایستاده‌ایم و این مردم لایق خدمت و محبت هستند.

در پایان این مراسم، از خبرنگاران شهرستان خوی تجلیل شد.

انتهای خبر/ هادی عباسپور