به گزارش آذرباخیش ، فرمانده سپاه خوي در گفتگويي با تبريك سالروز ورود آزادگان سرافراز به مهين اسلامي، خاطرنشان كرد: آزادگان همانهایی که از خود گذشتند تا دیگران خودی بدست آورند و در این عرصه زن و مرد معنا ندارد زنان و مردان دوشادوش هم با لبیک به رهبر کبیرشان آرمانهای خود را به زیر پا گذاشته و برای میهن اسلامی جانانه خدمت کردند.
وي افزود: دفتر دفاع مقدس دفتر نورانی و معنوی است که برگ برگ آن توسط رشادتها و دلاوری مردان و زنان رقم خورده و عزت و اقتدار به ایران بخشیده و ملت عزیز ایران اسلامی را در صدر جوانمردی و مجاهدت نشانده است.
سرهمگ پاسدار علايي ادامه داد: 26مرداد از جمله برگ های زرین این دفتر نورانی است که بازیگران آن سالهای درد و رنج اسارت را با دعای سلامتی رهبر کبیرشان به جان خریدند.
فرمانده سپاه خوي در پايان با تبریک دوباره سالروز ورود افتخار آفرین آزادگان به میهن اسلامی از صبر و پایداری و انتظار همسران این عزیزان که به عهد و پیمان خود وفادار ماندند و غیر از نقش مادری نقش پدر را هم ایفا کرده و با همراهی خود التیام بخش جراحتهای روحی و جسمی آزادگان شدند قدردانی کرد.
انتهای پیام/