رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوی با اعلام این خبر افزود : یک باب تصفیه خانه با دو مدول احداث و در حال بهره برداری است و یک مدول در دست ساخت (نزدیک به 92 درصد پیشرفت فیزیکی) كه گام مناسبی در جهت تامین منافع بهداشتی شهر بوده است انجام شده است .

سلطانعلی ولیزاده گفت: در سال جاری نیز توسعه و اصلاح نزدیک به 24 کیلومتر شبكه آب و فاضلاب و خطوط انتقال انجام خواهد شد.

وی با اشاره به مشقت‌ها و هزینه‌های بالایی كه ایجاد شبكه‌های فاضلاب به همراه دارند اظهار داشت: طبق برنامه در سالجاری 12.85 كیلومتر شبكه فاضلاب و با اعتبار 45 میلیارد و 585 میلیون ریال اجرا و مدول سوم تصفیه خانه فاضلاب به بهره برداری خواهد رسید.

ولیزاده تصریح کرد: با توجه به توسعه محدوده شهری و افزایش ساخت و ساز و تراکم بالای جمعیتی و ضرورت توسعه شبکه ، بخشی از خطوط آبرسانی موجود نیز به لحاظ قدمت و فرسودگی نیاز به اصلاح و بازسازی دارد . که در این راستا توسعه و اصلاح بیش از 11 کیلومتر از شبکه توزیع با اعتبار 24 میلیارد و 62 میلیون ریال در شهر خوی از دیگر برنامه‌های پیش روی شرکت آب و فاضلاب خوی در سال 98 خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوی اظهار داشت : با توجه به اینکه حدود ۳۰ درصد شبکه توزیع آب شرب در سطح شهر فرسوده است باید با برنامه‌ریزی جامع و مدون به سمت اصلاح شبکه‌های فرسوده حرکت کنیم.

انتهای پیام/