حجت الاسلام عباسعلی امامی رئیس دادگستری خوی در گفت و گو با آذرباخیش اظهارداشت ؛ در راستای عمل به رسالت ذاتی شوراهای حل اختلاف در حل و فصل دعاوی و اختلافات از طریق مصالحه ، تعداد 111 فقره پرونده از پرونده های مطرح در شورای حل اختلاف این شهرستان در مرحله اجرای حکم با تلاش همکاران اجرای احکام مدنی شورا در این حوزه قضایی منجر به صلح و سازش شده و مختومه گردید.

وی افزود : اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف با استمرار اقدامات صلحی خود در پرونده هایی که امکان سازش در آنها حتی در مرحله اجرای حکم وجود دارد تلاش می نمایند تا با ایجاد مصالحه بین طرفین اختلاف ، پرونده ها را با صلح و سازش مختومه نمایند.

امامی با تاکید بر تحقق این امر مهم افزود : ضروری است برای تحقق این امر مهم از طریق مذاکره و میانجیگری تلاش مضاعف  توسط هسته های مردمی جهت صلح و سازش صورت گیرد.

انتهای پیام/