جواد عراقی رئیس اداره غله و خدمات بازرگانی خوی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «آذرباخیش» اظهار کرد: با آغاز فصل برداشت گندم، برنامه‌ریزی‌های لازم برای خرید تضمینی محصول کشاورزان در شهرستان انجام شده و مراکز خرید به تدریج فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

وی افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده، امسال حدود ۴۰ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان در قالب خرید تضمینی تحویل مراکز خرید شهرستان خواهد شد که این میزان نسبت به سال گذشته افزایش دارد.

رئیس اداره غله و خدمات بازرگانی خوی با اشاره به ظرفیت مناسب ذخیره‌سازی گندم در شهرستان گفت: در حال حاضر خوی دارای ظرفیت ۸۰ هزار تنی برای نگهداری گندم است و زیرساخت‌های لازم برای ذخیره‌سازی محصول خریداری شده در شرایط مطلوب فراهم شده است.

عراقی با بیان اینکه تأمین پایدار آرد و نان از اولویت‌های این مجموعه است، تصریح کرد: علاوه بر سهمیه ماهانه سه هزار و ۵۰۰ تن آرد شهرستان، طی سه ماه نخست سال جاری ۵۲۰ تن آرد ترمیمی نیز برای تقویت ذخایر و پایداری تأمین آرد و نان به شهرستان اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: همچنین ۹۰ تن آرد خام روستایی و عشایری برای روستاهای فاقد نانوایی توزیع شده و همزمان نظارت مستمر بر واحدهای نانوایی، تأمین گندم مورد نیاز کارخانه‌های آردسازی، ارتقای کیفیت آرد تولیدی و حفظ ذخایر راهبردی در دستور کار قرار دارد.

رئیس اداره غله و خدمات بازرگانی خوی خاطرنشان کرد: با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مرتبط، تمامی تمهیدات لازم برای خرید، حمل، نگهداری و ذخیره‌سازی گندم تولیدی کشاورزان شهرستان پیش‌بینی شده است تا محصول تولیدکنندگان بدون مشکل تحویل مراکز خرید شود.

انتهای خبر/ هادی عباسپور