به گزارش آذرباخیش در این دوره توانمندسازی مهدی فضائلی، رجبی دوانی، احمد دستاران، جلال منش، شاه آبادی، عبدلحمیدی و آل داود اساتیدی هستند که به ترتیب در حوزه های جریان سازی سیاسی، تقابل اسلام و غرب از نگاه مدنی، تکنیک های تاثیرگذاری در شبکه های اجتماعی، تبیین انتظارات ولی فقیه از شبکه سایبری انقلاب، مراقت های تربیتی فرمانده گردان سایبری، راهبردهای تولید قدرت رسانه ای، توجیه ماموریت فرمانده گردان و جنگ شناختی را تدریس می کنند.
فرماندهان گردان های سایبری بسیج در ۶ گروه شهید اسدالهی، شهید مرادی، شهید زبرجدی، شهید عسگری، شهید خلیلی، شهید امرایی و شهید عبدالهی تقسیم و این دوره توانمندسازی را پشت سر می گذارند.
مسلم معین مسئول سازمان فضای مجازی بسیج در ابتدای این مراسم ضمن خوش آمدگویی به فرماندهان گردان های سایبری بسیج و تقدیر از زحمات آنها، اظهار داشت: یکی از خصیصه های دکتر محسن رضایی پیش بینی هایی هست که ایشان در مقاطع مختلف نسبت به موضوعات داشته اند. در مواقع مختلف ایشان پیش بینی هایی دشته اند که به واقعیت تبدیل شده و بنابر همین خصیصه وقتی ایشان از بسیج و فعالیت های بسیج در فضای مجازی تقدیر و اعلام کردند این تشکیلات می تواند قدرت فضای مجازی را در دست بگیرد، آسوده خاطر شدیم که این پیش بینی نیز به زودی تحقق می یابد و امروز می توانیم بگوییم این اتفاق افتاده است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: حضور فرماندهان و اعضای گردان های سایبری بسیج شباهت بسیاری به فعالیت رزمندگان به خصوص نیروها و سرداران جوان در جبهه های حق علیه باطل دارد. بعد اول این شباهت این است که در آن زمان ابزارها و قدرت در اختیار طرف مقابل بود کمااینکه امروز نیز مشاهده می کنیم ابزارها و قدرت در فضای مجازی در اختیار جریان مقابل و کشورهای استکباری قرار دارد و در چنین شرایطی نیروهای انقلابی باید همانند رزمندگان دوران دفاع مقدس به مصاف رقیب بروند. شباهت بعدی اینجاست که در دفاع مقدس از آنجایی گستره و قدرت طرف مقابل زیاد بود، حضرت امام فرمان تشکیل بسیج مردمی برای ایجاد سدی محکم در برابر این گستره را صادر کردند. امروز نیز به فرمان رهبر معظم انقلاب گردان های سایبری بسیج و نیروهای انقلابی در مقابله گستره و تسلط دشمن در فضای مجازی ایستاده اند.
معین در ادامه افزود: امروز در طول یکسال گذشته شاهد این هستیم که موازنه تا حد قابل قبولی در حال تغییر و بهم ریختن است و قدرت دیگر به طول کامل در اختیار جریان معاند نیست.
رئیس سازمان فضای مجازی بسیج گفت: در بررسی های صورت گرفته، داده کاوی ها به ما نشان داد که ضریب انتقال مطلب به مخاطب در بیش از ۱۰ مورد رویارویی با جریان های ضد انقلاب و معاند، موازنه را به سمت سکوهایی که نیروهای انقلابی در آن حاضر بوده اند تغییر داده است. برای مثال در ماجرای اغتشاشات سال ۹۶ جریان معاند بدون رقیب تا می توانست تاخت و از طریق فضای مجازی توانست اقداماتی ترتیب دهد اما یکسال بعد و در سال ۹۷ با تلاش نیروهای انقلابی و گردان های سایبری بسیج، در شرایطی که دشمن قصد داشت با راه انداختن تابستان داغ، بر بازار ارز و کالاهای اساسی مردم از طریق فضای مجازی تاثیر گذاری کند با ایستادگی نیروهای انقلابی مواجه شد.
وی افزود: در ماجرای سیل و زلزله نیز علیرغم حضور نیروهای جهادی و تلاش های صورت گرفته اما شاهد تفاوت هایی بودیم. در شرایطی که اکثر خروجی های فضای مجازی در ماجرای زلزله کرمانشاه به اختلاف افکنی میان نیرونای مسلح، فعالیت سلبریتی ها و … معطوف بود اما با حضور گسترده نیروهای انقلابی در ماجرای سیل امسال، اکثر تولیدات و مطالب منتشر شده در خصوص سیل به فعالیت رزمندگان و نیروهای جهادی و اقدامات مثبت صورت گرفته معطوف شد.
انتهای پیام/