معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت خوی در گفتگو با خبرنگار آذرباخیش تشدید بازرسی ها از واحد های صنفی به خصوص مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در طول ماه مبارک رمضان را بیان و افزود: اکیپی متشکل از نیروی انتظامی، بازرسی اتاق اصناف و کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوی ، به صورت روزانه نسبت به بازرسی و نظارت بر رعایت مقررات گام دوم فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار در سطح شهر اقدام می گردد.
وی اظهار داشت : تاکنون تعداد یک واحد کارگاه تولیدی زولبیا و بامیه به علت عدم رعایت موازین بهداشتی و احتمال سرایت بیماری کرونا پلمپ گردیده و مقدار ۳۵ کیلوگرم شیرینی فاسد، ضبط و معدوم شده است.
دکتر ارزنلو از شهروندان تقاضا کرد : زولبیا و بامیه مصرفی خود را صرفاً از قنادی های معتبر تهیه نموده و از خرید آن از سوپرمارکت ها و خواربارفروشی ها جدا خودداری نمایند و در صورت داشتن هر گونه شکایت بهداشتی به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه نمایند و یا با شماره تلفن ۱۹۰ تماس حاصل نمایند.
انتهای پیام/