مصطفی آقائی فرمانده سپاه خوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آذرباخیش» شهید رئیسجمهور آیتالله رئیسی را از مدیران کارآمد و کارکشته و انقلابی و جهادی دانست و افزود: آن شهید بزرگوار با مدیریت انقلابی خودشان روح جدیدی را نسبت بر مسائل مدیریتی و انقلاب دمیدند.
فرمانده سپاه خوی با بیان اینکه شهید آیتالله رئیسی در طول خدمتش در هر مسئولیت یا سمتی منصوب شدند منشأ تحولات بنیادی در آن مسئولیت بودند، افزود: در زمان ریاست قوه قضائیه به مبارزه همهجانبه با فساد و پرداختند و این خصوص زبان زد عام و خاص بودند و بیبدیل عمل کردند.
وی ادامه داد: زمانی که تولیت آستان قدس رضوی عهدهدار شدند کارهای بسیار خوب و ماندگاری را در مشهد مقدس انجام دادند که اثر عملکرد بسیار خوبشان تا سالیان سال دیده خواهد شد.
آقائی با اشاره به ایجاد تحولات عمیق و بنیادی آیتالله رئیسی در کسوت رئیسجمهوری، خاطرنشان کرد: شهید جمهور زمانی که مسئولیت سنگین ریاستجمهوری را با انتخاب آگاهانه مردم به عهده گرفتند، یک سری تحولات عظیم و بنیادی را در حوزه مدیریت انقلابی و جهادی انجام دادند و ریلگذاریهایی انجام دادند که انشاءالله برای آیندگان ما بسیار عالی و برای انقلاب ما بسیار کارآمد خواهد بود.
وی با بیان اینکه شهید آیتالله رئیسی و شهدای خدمت که همراه ایشان بودند جزو مدیران تراز انقلاب بودند افزود: آن عزیزان تمام برنامههایشان در راستای تمدن نوین اسلامی پایهگذاری کرده بودند و میشود گفت شهید رئیسی در دوران ریاستجمهوری با نوع مدیریت خودشان، مدیریت غربی را به طور کامل نفی و مدیریت اسلامی و انقلابی را بنیانگذاری کردند.
این مقام مسئول تصریح کرد: شهید رئیسی همانند حاجقاسم سلیمانی به دنبال حل مشکلات مردم و شبانهروز در میدان، میان مردم بود وی مردی خستگیناپذیر بوده که در مسیر خدمت صادقانه جانش را فدای ملت کرد.
فرمانده سپاه خوی خاطرنشان کرد: شهید آیتالله رئیسی به معنای واقعی خود را خادم مردم میدانست و خدمت به مردم را افتخار میدانست.
انتهای خبر/