به گزارش خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آذرباخیش»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حجت قاسم‌خانی امام‌جمعه شهرستان خوی، در خطبه‌های این هفته نمازجمعه خوی که در مصلای این شهر برگزار شد اظهار داشت: انتخابات حماسه حضور مردم است و معجزه حضور مردم، بن‌بست شکن و افق گشا است و رهبر انقلاب، تحقق این حماسه را با دو شرط بارهاوبارها بیان کرده‌اند اول؛ مشارکت بالا و دوم انتخاب خوب است.

وی افزود: نکته‌ای که جای تذکر دارد این است که بالاخره انتخابات، یعنی اختیار مردم در انتخابِ یک طرف از بین رقبای انتخاباتی و اعطای قدرت به منتخب خود و در واقع «انتخابات مسابقه است که در مسابقه، همه تلاش می‌کنند برنده بشوند و جلو بیفتند» بنابراین در ذات انتخابات، دوقطبی نهفته است و اساساً بدون دوقطبی، انتخابات واقعی متصور نیست و اما در انتخابات باید مصادیق دوقطبی مقبول و دوقطبی جعلی مشخص شود.

امام‌جمعه خوی ادامه داد: دوقطبی حقیقی، دوقطبی انقلابی و غیرانقلابی است و دوقطبی «حق و باطل»، «اسلام و کفر»، «ایمان و نفاق»، «نور و ظلمت»، «هدایت و ضلالت»، «صدق و کذب»، «عدل و ظلم»، «عزت و ذلت»، «صلاح و فساد»، «تقوا و فجور»، «رشد و غَیّ»، «معروف و منکر»، «مستضعفین و مستکبرین»، «اسلام ناب محمدی و اسلام آمریکایی»، «انقلاب اسلامی و استکبار جهانی»، «مقاومت و تسلیم».

وی افزود: آنچه جای نگرانی دارد افتادن در دام دو قطبی‌های کاذب است و اینکه مردم به‌جای اینکه به شاخصه‌ها توجه کنند به برنامه‌ها و توانمندی‌ها به شخصیت‌ها و اندیشه‌ها توجه کنند و طبق معیار انتخاب کنند گرفتار دام دوقطبی بشوند و آن فردی را انتخاب کنند که دوقطبی القا می‌کند؛ مثلاً چون این نامزد از حزب من است از قوم من است پس منتخب من است و لو شاخصه‌های لازم را نداشته باشد اصلاً به شاخصه‌ها در دوقطبی‌سازی‌ها توجه نمی‌شود.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی گفت: نکته دیگری که جای تذکر دارد این است که دقت کنیم که رأی ما، به‌مثابه سکه، دو رو دارد؛ روی ایجابی و روی سلبی. به این معنا که رأی‌دادن ما به یک نفر، «نه» به غیر او نیز هست؛ رأی «نه» به کسی که ناصالحش می‌دانیم و متأسفانه بسیاری از ما، از روی دوم رأی خود، یعنی روی سلبی (رأی «نه») غافلیم و به این نکته توجه نمی‌کنیم که باید همان اندازه که تلاش می‌کنیم اصلح رأی بیاورد، باید مراقبت کنیم ناصالح هم رأی نیاورد.

وی با اشاره به عید غدیر گفت: امیرالمؤمنین الگوی تمام‌عیار و الگوی همه‌جانبه ماست و در زهد اول زاهد بوده و عید غدیر عید اخوت و بندگی است که باید به نحو احسن گرامی داشت.
امام‌جمعه خوی با اشاره به سالروز تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی نیز گفت: اول تیرماه، سالروز صدور فرمان تاریخی امام خمینی (رضوان‌الله علیه) مبنی بر تأسیس سازمان تبلیغات اسلامی، روز تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی نامیده شده است و این امر حکیمانه امام راحل (ره) ازآن‌جهت است که تاریخ اسلام گویای این واقعیت است که از صدر اسلام تاکنون، تبلیغ و تلاش مبلغان دینی نقش بسزایی در معرفی دین و اقبال مردم به آن داشته است.

وی اظهار کرد: در هر عصری، جریان تبلیغ قدرتمند و توانمند بوده است، قدرت دین در بالاترین منصه ظهور خویش، در جامعه نقش‌آفرینی کرده است و به همین دلیل است که طاغوت‌ها، با همه اختلاف و تشتتشان، در ستیز با جریان تبلیغ دین با هم مشترک بودند. راز جلوگیری از عزاداری برای امام حسین علیه‌السلام، ریشه در همین‌قدرت تبلیغ دین دارد.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی با اشاره به هفته قوه قضائیه نیز افزود: دررابطه‌با شهید بهشتی عرض کنم که رهبر معظم در هفتم تیر سال ۸۹ یک سخنرانی کردند آنجا آقا یک تعریفی از شهید بهشتی داشتند فرمودند که شهید بهشتی مصداق آیه «إِنَّ الَّذینَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا» است و یکی از برکات شهادت این شهید والامقام و کم‌نظیر یا بی‌نظیر این بود که نقاب‌ها از نفاق کنار زده شد مردم فهمیدند خط امام کجاست و رسیدگی به شکایات و حل دعاوی را مدنظر قرار دهیم.

وی با اشاره به‌روز جهانی مبارزه با مواد مخدر بزرگ‌ترین منکر قرن حاضر نیز گفت: مقام معظم رهبری مدظله‌العالی، اعتیاد را به‌عنوان مهم‌ترین و اولویت‌دارترین آسیب اجتماعی کشور قلمداد فرموده و در خصوص بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و امکانات کشور به‌منظور پیشگیری اولیه از اعتیاد، دستورات لازم را ابلاغ نموده‌اند از آن جا که موضوع اعتیاد به مواد مخدر بزرگ‌ترین نگرانی جهانی است انتظار می‌رود؛ تمامی دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی و پیشگیری کشور در این عرصه با اهتمام و جدیت لازم زمینه توانمندسازی نوجوانان و جوانان کشور را در ابعاد مختلف آموزشی، مهارتی، تربیتی، معنوی، اجتماعی و غنی‌سازی اوقات فراغت فراهم نمایند تا ان‌شاءالله شاهد نسلی ایمن توانمند و سالم در عرصه پیشرفت کشور باشیم.

امام‌جمعه خوی گفت: انسجام خانواده، تقویت باورهای مذهبی، نقش الگویی پدران و مادران در عدم مصرف سیگار و قلیان، حفظ آرامش و نشاط پرهیز از هرگونه نزاع، تنش، مجادله، سرزنش، درگیری و کشمکش به‌عنوان گام‌های مؤثر در پیشگیری از گرایش فرزندان به مصرف مواد به شمار می‌روند.

وی با اشاره به اول تیر روز ملی اصناف نیز بیان کرد: اصناف ما یکی از ارکان مهم اقتصاد کشور و از بزرگ‌ترین و مؤثرترین شبکه‌های مردمی فعال در نظام تولید و توزیع کالا و خدمات و بنا به فرمایش حضرت امام خمینی (ره) از بازوان اصلی انقلاب اسلامی محسوب می‌شوند.

انتهای خبر/