رضا مسرور دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در حاشیه بازدید از مقبره شمس تبریزی در خوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آذرباخیش» با بیان ظرفیت بالای گردشگری مقبره شمس تبریزی اظهار داشت: این مکان یکی از جاذبه‌های مهم تاریخی و گردشگری شهرستان خوی است و ظرفیت بالایی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی دارد و نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری منطقه ایفا می‌کند.

 مسرور با اشاره به اهمیت این مقبره گفت: مقبره شمس تبریزی به‌عنوان یک نماد فرهنگی و تاریخی می‌تواند سالانه میزبان تعداد زیادی از مسافران باشد و با تکمیل پروژه‌های فرهنگی و هنری مرتبط با این مکان، زیرساخت‌های گردشگری خوی تقویت خواهد شد که اجرای این اقدامات قطعاً باعث افزایش جذابیت این مکان و همچنین جلب‌توجه بیشتر گردشگران خواهد شد.

 وی به اهمیت صنعت گردشگری در جهان اشاره کرد و افزود: امروزه گردشگری به‌عنوان یکی از صنایع درآمدزا در سطح جهانی شناخته می‌شود که می‌تواند نقش مؤثری در رشد اقتصادی مناطق مختلف ایفا کند که توجه به این حوزه و فراهم‌سازی شرایط مناسب برای جذب سرمایه‌گذاران می‌تواند درآمدهای قابل‌توجهی برای منطقه به همراه داشته باشد.

 دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی همچنین توسعه زیرساخت‌های مرتبط با گردشگری را ضروری دانست و بیان کرد: ایجاد امکانات فرهنگی و هنری پیرامون مقبره شمس تبریزی می‌تواند به ارتقای سطح خدمات گردشگری در این منطقه کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: جذب گردشگر نه‌تنها منجر به افزایش درآمد اقتصادی می‌شود؛ بلکه به ترویج فرهنگ و تاریخ منطقه نیز کمک خواهد کرد.

مسرور به لزوم ایجاد زیرساخت‌های مناسب برای اقامت گردشگران، از جمله هتل‌ها و اقامتگاه‌های بوم‌گردی، اشاره کرد و همچنین بر ضرورت برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری مرتبط با شمس تبریزی، مانند جشنواره‌های موسیقی و شعر، تأکید نمود تا بتوان به این طریق گردشگران بیشتری را به این منطقه جذب کرد.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به اهمیت حفظ اصالت و هویت فرهنگی منطقه در توسعه گردشگری پرداخت و یادآور شد: باید تلاش کنیم تا در کنار توسعه گردشگری، میراث‌فرهنگی و تاریخی منطقه را نیز حفظ کنیم.

وی در پایان بر ضرورت مشارکت همه‌جانبه مسئولان و سرمایه‌گذاران برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های گردشگری تأکید کرد و اظهار داشت: خوی می‌تواند باتکیه‌بر چنین میراث‌های ارزشمندی به یک مقصد گردشگری بین‌المللی تبدیل شود.
انتهای خبر/