یدالله سلطانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آذرباخیش» از اقدامات گسترده و شبانه‌روزی این شرکت برای رفع مشکلات آبرسانی در مناطق شهری و روستایی، علی‌رغم بارش شدید برف و یخ‌بندان، خبر داد و تشریح کرد: بارش‌های سنگین برف و یخ‌بندان اخیر موجب انسداد برخی مسیرهای روستایی و دشوارشدن تردد شد، اما کارکنان شرکت آب و فاضلاب خوی با تعهد و ایثار، تأمین پایدار آب شرب را در اولویت قرار دادند و با تمام توان برای جلوگیری از قطعی آب در مناطق مختلف تلاش کردند.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از شرایط جوی تصریح کرد: تیم‌های عملیاتی و فنی این شرکت، با بهره‌گیری از تجهیزات مناسب و خودروهای مجهز، خود را به مناطق آسیب‌دیده رساندند و در کمترین زمان ممکن مشکلات مربوط به شبکه‌های آبرسانی را برطرف کردند.

سلطانی با تأکید بر اهمیت اقدامات پیشگیرانه گفت: در روزهای گذشته چندین مورد ترکیدگی لوله و اختلال در خطوط انتقال آب در مناطق شهری و روستایی گزارش شد که کارکنان شرکت با حضور به‌موقع، این مشکلات را رفع کردند و همچنین، برای جلوگیری از قطعی آب در روزهای سرد سال، اقداماتی همچون عایق‌کاری لوله‌ها، بررسی مستمر شبکه‌های توزیع و آماده‌باش تیم‌های امدادی اجرا شد.

وی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان شرکت آب و فاضلاب قدردانی کرده و افزود: همکاران ما در این مجموعه باوجود سرمای شدید و شرایط نامساعد جوی، با فداکاری و احساس مسئولیت بی‌وقفه در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند که این امر نشان‌دهنده تعهد و حرفه‌ای‌گری آنان است.

سلطانی در ادامه با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف آب در فصل زمستان خاطرنشان کرد: شهروندان با رعایت الگوی مصرف، از هدررفت آب جلوگیری کنند چرا که سرما و یخ‌بندان می‌تواند باعث یخ‌زدگی لوله‌های آب در منازل شود، بنابراین شهروندان با عایق‌بندی لوله‌ها، استفاده از پوشش‌های محافظتی و جلوگیری از هدررفت آب در هنگام شست‌وشو، می‌توانند به پایداری شبکه آبرسانی کمک کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوی همچنین از تعامل و همکاری مردم با این مجموعه قدردانی و یادآور شد: همراهی شهروندان در گزارش به‌موقع مشکلات و رعایت نکات ایمنی، نقش مهمی در کاهش خسارات و بهبود خدمات‌رسانی دارد.

وی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مشکل در شبکه‌های آبرسانی، از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۲۲ موضوع را اطلاع دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.

انتهای خبر/