دکتر حسین حبیبزاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آذرباخیش» گفت: همزمان با بیستونهمین روز اجرای برنامه مدیریت بهداشت محیط در قالب طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان، یک بازدید میدانی و نظارتی از مراکز اقامتی و اماکن بینراهی مسیر خوی – ایواوغلی انجام شد که طی آن وضعیت بهداشت محیطی این اماکن بهصورت دقیق بررسی شد.
وی افزود: این بازدید با حضور فعال بازرسین کشیک نوروزی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی خوی و با همراهی نمایندگان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان، اداره کل دامپزشکی آذربایجانغربی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان و همچنین شبکه دامپزشکی شهرستان خوی صورت گرفت و تمامی جوانب بهداشت عمومی در واحدهای صنفی و اماکن بینراهی مورد ارزیابی دقیق قرار گرفت.
حبیبزاده اظهار داشت: این بازدیدها با هدف ارتقاء سطح سلامت عمومی، ایمنی غذایی مسافران نوروزی و همچنین پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از طریق مواد غذایی انجام میشود و در همین راستا، شاخصهایی چون بهداشت فردی کارکنان، وضعیت بهداشت ابزار کار، شرایط نگهداری و عرضه مواد غذایی، رعایت اصول بهداشت محیط، استفاده از مواد اولیه سالم و مجاز و داشتن مجوزهای لازم، بهدقت مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی ادامه داد: متأسفانه در جریان این بازدید میدانی، بیش از ۲۲۰ کیلوگرم گوشت خام و سایر مواد غذایی که فاقد هرگونه مشخصات بهداشتی و علائم استاندارد لازم بودند، شناسایی و پس از طی مراحل قانونی توقیف، از چرخه مصرف خارج و معدومسازی شدند.
وی با تأکید بر اینکه حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان و مسافران، از اولویتهای اصلی حوزه بهداشت است، گفت: نظارتهای میدانی، بهصورت شبانهروزی و در قالب گشتهای مشترک و تیمهای تخصصی در حال انجام است و هرگونه تخلف بهداشتی بهسرعت شناسایی و با آن برخورد قانونی میشود.
حبیبزاده در پایان تصریح کرد: طرح سلامت نوروزی در شهرستان خوی تا پایان تعطیلات نوروزی و ایام ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی میتوانند مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ به بازرسان بهداشت محیط اطلاع دهند تا در سریعترین زمان ممکن رسیدگی شود.
انتهای خبر/ هادی عباسپور