به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آذرباخیش» نماینده مردم شهرستان‌های خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی پروژه‌های نیمه‌تمام و در حال احداث آموزشی شهرستان خوی با اشاره به نقش مهم آموزش و پرورش در توسعه متوازن شهرستان گفت: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، موفق به جذب ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل پروژه‌های آموزشی در حال ساخت شهرستان خوی در سال جاری شده‌ایم.

عادل نجف‌زاده با اشاره به آغاز دولت چهاردهم اظهار داشت: نگاه ویژه دولت جدید به حوزه آموزش و پرورش، فرصتی بی‌نظیر برای استان‌ها و شهرستان‌هایی است که پروژه‌های نیمه‌تمام متعددی در این حوزه دارند.

وی تأکید کرد: این نگاه فرصت مغتنمی است که باید با جدیت از آن بهره‌برداری کنیم.

وی ادامه داد: این اعتبار از محل منابع نماینده مجلس تأمین شده و بخش مهمی از آن با تغییر ردیف اعتبارات استانی به اعتبارات ملی انجام پذیرفته است تا در روند تکمیل پروژه‌ها تسهیل ایجاد شود.

نجف‌زاده با بیان اینکه تدوین سند چشم‌انداز برای اتمام پروژه‌های آموزشی ضروری است، خاطرنشان کرد: این سند به‌گونه‌ای تهیه شده که اولویت آن با پروژه‌هایی است که در مراحل پایانی قرار دارند و همچنین در مناطقی با تراکم جمعیتی بالا قرار گرفته‌اند. بر اساس همین اولویت‌بندی، برآورد دقیق هزینه‌ها انجام شده و گام‌های بعدی بر اساس این سند برداشته خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت تجهیز مدارس گفت: در حوزه تجهیزات آموزشی، وضعیت نسبتاً مناسبی داریم و با احصای دقیق نیازها، دست پُر وارد عمل شده‌ایم. تلاش خواهیم کرد تا با استفاده از ظرفیت خیرین و صنایع ملی و منطقه‌ای، بخش قابل توجهی از تجهیزات موردنیاز را تأمین کنیم.

نجف‌زاده همچنین بر لزوم ایفای نقش مسئولیت اجتماعی توسط صنایع بزرگ تأکید کرد و افزود: انتظار داریم صنایع فعال در سطح شهرستان و حتی صنایع ملی در این زمینه ورود جدی داشته باشند و نقش خود را در توسعه زیرساخت‌های آموزشی ایفا کنند.

وی با اشاره به اقدامات لازم برای تکمیل منابع مالی طرح‌ها تصریح کرد: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان موظف است نسبت به پیگیری و آزادسازی اعتبارات بلوکه‌شده در سازمان برنامه و بودجه کشور اقدام کند. طبق توافقات انجام‌شده، این نهاد باید معادل ۳۵۰ میلیارد ریال دیگر را تأمین کند تا مجموع اعتبار امسال برای پروژه‌های آموزشی شهرستان خوی به ۷۰۰ میلیارد ریال برسد.

نماینده مردم خوی و چایپاره همچنین تأکید کرد: این اعتبار باید به‌صورت هدفمند و با نظارت دقیق هزینه شود تا از هدررفت منابع جلوگیری گردد و در کم‌ترین زمان ممکن شاهد بهره‌برداری از مدارس و مراکز آموزشی جدید در شهرستان باشیم.

وی با بیان اینکه هدف‌گذاری مشخصی برای اتمام پروژه‌ها انجام شده است، گفت: آموزش و پرورش زیرساخت اصلی توسعه انسانی است و با توجه به رشد جمعیت دانش‌آموزی در برخی مناطق خوی، تأمین و توسعه زیرساخت‌های آموزشی باید از اولویت‌های اصلی تمامی نهادهای اجرایی باشد.

انتهای خبر/ هادی عباسپور