رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات این شهرستان گزارشی جامع از عملکرد ۶۰ ماهه مجموعه ارائه کرد و به تشریح اقدامات و پروژه‌های سلامت شهرستان پرداخت.

حمیدرضا عمرانی در این نشست اظهار کرد: در مدت مدیریت خود، سه پایگاه سلامت پنج تن آل عبا، قره درویش و چایباشی رونمایی شدند و همچنین فعالیت ۳۰ نفر مراقب سلامت که از طریق آزمون استخدامی به مجموعه اضافه شدند، آغاز شد. این اقدامات با هدف توسعه دسترسی مردم به خدمات سلامت و ارتقای کیفیت مراقبت‌ها صورت گرفته است.

وی با اشاره به طرح نظام پزشک خانواده افزود: ما آماده هستیم نظام پزشک خانواده در خوی را آغاز کنیم تا مردم به صورت عادلانه به خدمات پزشکی دسترسی داشته باشند و هزینه‌ها نیز کاهش یابد. این برنامه با هدف افزایش کیفیت خدمات، کاهش مراجعات غیرضروری و توزیع متوازن خدمات درمانی طراحی شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی همچنین اعلام کرد که دو پروژه خیرساز در حوزه سلامت شهرستان انجام شده و بقیه پروژه‌ها که شامل ۳۱ پروژه سلامت است، بزودی افتتاح خواهند شد.

عمرانی تاکید کرد: تجهیز و بروزرسانی زیرساخت‌های پاراکلینیکی با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال انجام شده و دستگاه دوم رادیوگرافی بیمارستان آیت‌الله خویی نصب شده و به زودی خدمات آن ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: تمام بدهی‌های مربوط به سال دو سال پیش پرداخت شده و بزودی فروشگاه تعاونی ویژه کارکنان دانشکده علوم پزشکی خوی نیز راه‌اندازی می‌شود.

عمرانی در مورد بیمارستان قمرینی هاشم خوی گفت: احیای این بیمارستان با تخصیص اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در دست اقدام است. این بیمارستان با کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی و مرکز رشد به چرخه درمان شهرستان باز خواهد گشت.

وی از راه‌اندازی سرویس ویژه ناشنوایان و کم شنوایان در سامانه ۱۱۵ خوی برای نخستین بار خبر داد و افزود: مرکز خدمات جامع سلامت شهر ایواوغلی نیز در آستانه افتتاح قرار دارد و به زودی خدمات آن در دسترس مردم خواهد بود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی خوی در پایان با اشاره به وضعیت جمعیتی شهرستان اظهار کرد: متأسفانه آمار رشد جمعیت ما رو به کاهش است و اگر این روند ادامه یابد، تا ۱۰ سال آینده نسبت پیری در شهرستان افزایش خواهد یافت. این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و حمایت همه‌جانبه در حوزه سلامت و خدمات اجتماعی است.

انتهای خبر/ هادی عباسپور