به گزارش خبرنگار پایگاه تحلیلی خبری «آذرباخیش» تفاهمنامه توسعه و آموزش سواد رسانهای باهدف همکاری هدفمند برای توسعه فعالیتهای نوآوری و آموزشی با درنظرگرفتن کلیه امکانات سختافزاری، نرمافزاری، منابع انسانی متخصص، مهارتافزایی جامعه هدف توسط شهرداری خوی و باشگاه مدیریت و توسعه سواد رسانهای یونسکو ایران امضا شد.
لازم به ذکر است در مفاد این تفاهمنامه برگزاری کارگاهها و کلاسهای آنلاین، آفلاین و حضوری با بهرهگیری از اساتید برجسته حوزههای مورد توافق جهت تدریس سرفصلهای مبتنی بر مبانی فرهنگی، اجتماعی، آموزشهای شهروندی، رسانه و مطبوعات عنوان شده است.
همچنین در این تفاهمنامه انجام پروژههای پژوهشی تطبیقی بر اساس اهداف سازمانی شهرداری خوی، برنامهریزی و اجرای فرایندهای رسانهای موردنیاز طرفین، برگزاری جشنوارهها، کنفرانسها، رویدادها، کارگاهها و برگزاری دورههای آموزشی برای مدیران، مسئولان و کارمندان روابطعمومی آمده است.
در این نشست دکتر علی نوریجانی رئیسکل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ایران، سرهنگ علیمحمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا، دکتر معصومه نصیری دبیرکل باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ایران در خصوص نقش ارتباطات و سواد رسانهای در افکار عمومی دیدگاههای تخصصی خود را بیان کردند .
در حاشیه این نشست ضمن انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک میان باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو درایران و شهرداری خوی، از پورتال جامع شهرداری خوی رونمایی شد.
حسن نصرالله پور شهردار خوی در آغاز این نشست گفت: موضوع سواد رسانه و سواد مجازی دو موضوعی است که سهل ممتنع است از این بابت که این سواد دایرهاش این گونه طرح شده که فرد بتواند استفاده بهینه از فضای مجازی کند و جنبه صیانت و بازدارندگی دارد، در این محیطی که تکثر اطلاعات وجود دارد دادههای درست را انتخاب کند و در جایگاه درست، مفید و مؤثر قرار گیرد.
وی با تأکید بر مسئله سواد رسانهای، ضرورت و چرایی یادگیری آن گفت: در درجه اول به سواد مجازی نیاز داریم؛ زیرا با جهانی دو فضایی روبهرو هستیم و با فناوریهای ارتباطی سروکار داریم.
شهردار خوی اضافه کرد: ظرفیت نخبگان و رسانههای محلی بستری برای پیشرفت و حرکت در مسیر توسعه خواهد بود که از این ظرفیت باید به نحو مطلوب بهره برد.
این مقام مسئول اظهار داشت: استفاده از ایدهها، خلاقیتها و توان و ظرفیتهای مردمنهاد با استفاده از سازوکارهای لازم به احسن وجه باید در این شهرستان موردتوجه نهادها باشد.
شایانذکر است سواد رسانهای یک نوع درک متکی بر مهارت است که میتوان بر اساس آن انواع رسانهها را از یکدیگر تمیز داد، انواع تولیدات رسانهای را از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد. همچنین سواد رسانهای آمیزهای از تکنیکهای بهرهوری مؤثر از رسانهها و کسب بینش و درک برای تشخیص رسانهها از یکدیگر است.
انتهای خبر/