به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی آذرباخیش ، شهردار خوی  در این نشست با اشاره به آماده سازی اولین خانه محله خوی برای بهره برداری اظهار داشت: اولین خانه محله خوی با مشارکت شهرداری و مسکن و شهرسازی در خیابان بعثت (منطقه جمشیدآباد) احداث شده و بزودی به بهره برداری می رسد.

 

اکبرزاده افزود: توانمند سازی خانواده ها،اجرای برنامه های مختلف آموزشی،ترویجی،فرهنگی،هنری، بهداشتی، بخشی از کارگاه های علمی، آموزش های مهارت های فردی برای افراد خانواده ها با مشارکت  سازمانهای مختلف شهری در خانه محله ارایه می شود.

 

مجموعه خانه محله در راستای باز آفرینی شهری در محلات هدف و سکونتگاه های غیر رسمی با مشارکت اهالی خود محلات احداث می شود و نقش مهمی در ارتقای شاخص های رفتاری،اجتماعی فرهنگی با استفاده از ظرفیت های نهادهای شهرستان و انسجام بخشی به فعالیتها مذکور دارد.

 

شهردار خوی در ادامه به اقدامات مجموعه شهرداری پرداخت و افزود : توجه دولت در سال جاری به بازآفرینی شهری و توانمند سازی بافت های ناکارآمد متمرکز بوده و اقدامات مختلفی از سوی شهرداری در سکونت گاه های غیررسمی در دو سال گذشته صورت گرفته است. ساماندهی معابر اصلی مناطقی چون تخته پل،جمشید آباد و کوچه های منتهی به این معابر از زیرسازی،جدول گذاری تا آسفالت ریزی،زیباسازی و پیاده روسازی صورت گرفته و پروژه های مختلف عمرانی در این مناطق اجرا شد.

 

وی گفت: اولین خانه محله خوی نیز با توجه به جمعیت ساکن در جمشید آباد و باغ موسوم به ملاباغی در این منطقه در سه طبقه با فضای بسیار مناسب برای اجرای برنامه های مختلف طراحی و احداث شد. اجرای پروژه های عمرانی و برنامه های فرهنگی شهرداری و سایر نهادها و سازمانهای شهری توانسته تغییر محسوسی در رفتارهای اجتماعی و تعلق خاطر به زندگی شهرنشینی در این منطقه شکل دهد.

 

محرم اکبرزاده اذعان داشت: ارایه آموزش های مختلف برای توانمند سازی خانواده میتواند موجب ایجاد فضای بهتر، تقویت مالی خانواده ها، رفع بخشی از مشکلات شهروندان  و تامین نیازهای فرهنگی گردد.

 

وی همچنین اضافه کرد: آموزش های خانواده در بخش های سلامت روانی و سلامت اجتماعی، مشاوره های خانواده در حوزه های مختلف معضلات اجتماعی، تولید و توزیع محصولات فرهنگی و آگاه سازی در ابعاد مختلف، حضور نمایندگان سازمانهایی چون بهزیستی، انتظامی، سپاه، دانشکده پزشکی،آموزش و پرورش، کمیته امداد امام(ره) و شهرداری در بخش های فرهنگی و خدمات شهری در خانه محله بر اساس نیازها و برنامه ریزیهای قبلی صورت گرفته به همراه اطلاع رسانی گسترده این برنامه ها در منطقه پیش بینی و پس از بهره برداری اجرا می شوند.

 

وی همچنین خاطر نشان ساخت: تمامی برنامه های پیش بینی شده از سوی سازمانهای شهری با مدیریت خانه محله صورت گرفته و فعالیتهای شهروندان بصورت داوطلبانه خواهد بود و در پیشبرد اهداف خانه محله نقش معتمدین محل نیز تاثیرگذار است.

 

اکبرزاده گفت: با هدف گذاری  و مدیریت مناسب و استفاده از ظرفیت های نهادها تلاش میکنیم تا تجربه موفقی در این حوزه ارزشمند صورت بگیرد و با همین چشم انداز، احداث دومین خانه محله خوی نیز در محله تخته پل مد نظر قرار گرفته است.

 

انتهای پیام/