به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «آذرباخیش» مرتضی محمدپور، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خوی، در آیین افتتاح این مدارس اعلام کرد که مدرسه یک‌کلاسه زنده‌یاد حاج حسین بقایی و مدرسه یک‌کلاسه مرحومه زینب اسدزاده با مشارکت خیّران مدرسه‌ساز این شهرستان و با هزینه‌ای بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال در راستای افزایش دسترسی دانش‌آموزان مناطق محروم به امکانات آموزشی احداث شده‌اند.

محمدپور در ادامه افزود: مدرسه زنده‌یاد حاج حسین بقایی با زیربنای ۶۰ متر مربع در روستای گنبد، واقع در بخش مرکزی، و مدرسه زنده‌یاد مرحومه زینب اسدزاده نیز با همان ابعاد در روستای قره‌داش، از توابع بخش صفاییه، ساخته شده است، این مدارس پاسخ‌گوی نیازهای آموزشی دانش‌آموزان این روستاها خواهند بود.

وی همچنین از احداث یک مدرسه ۱۲ کلاسه به یاد شهید بقایی خبر داد و اظهار داشت که این پروژه ۱۰۰ درصد خیّرساز بوده و تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که این مدرسه تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید و امکانات آموزشی جدیدی برای دانش‌آموزان شهری فراهم می‌کند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان خوی افزود: احداث مدارس خیّرساز در مناطق محروم این شهرستان نشانگر تلاش‌های اجتماعی برای کاهش نابرابری در دسترسی به آموزش باکیفیت است و حمایت خیّران در ساخت این مدارس نمادی از توجه مردم به آینده‌سازان جامعه است.

محمدپور اظهار داشت: شهرستان خوی یکی از مناطق مهم استان آذربایجان غربی به شمار می‌رود که با وجود گستردگی جمعیتی، با کمبودهایی در زیرساخت‌های آموزشی مواجه است، اجرای این پروژه‌ها علاوه بر توسعه امکانات آموزشی، نقش مؤثری در ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان این مناطق ایفا خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: مدارس خیّرساز زنده‌یاد حاج حسین بقایی و مرحومه زینب اسدزاده نمادی از اهمیت مشارکت اجتماعی در ارتقای سطح علمی و فرهنگی مناطق محروم هستند، این پروژه‌ها نه تنها امکانات آموزشی بهتری را برای کودکان فراهم می‌کنند، بلکه الگویی برای سایر خیّران در سراسر کشور به شمار می‌روند.

محمدپور تأکید کرد که با تکمیل و بهره‌برداری از پروژه مدرسه ۱۲ کلاسه شهید بقایی، شرایط بهتری برای دانش‌آموزان فراهم خواهد شد این مدرسه جدید به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های خیّرساز شهرستان، نقطه عطفی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی خوی محسوب می‌شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان خوی در پایان ضمن قدردانی از همکاری‌های مردمی، خواستار ادامه این حمایت‌ها برای رفع نیازهای آموزشی در سایر مناطق شد و افزود: به گفته کارشناسان تلاش برای توسعه آموزش و پرورش به‌ویژه در مناطق کمتر توسعه‌یافته، تأثیر مستقیمی بر رشد اقتصادی و فرهنگی جامعه خواهد داشت، مدارس خیّرساز در شهرستان خوی نمونه بارزی از هم‌افزایی مردم و مسئولان برای تحقق این هدف است.

انتهای خبر/